Easy-up

De Easy up is geschikt voor personen met een lengte vanaf 1m40 tot 2 m en een gewicht tot 140 kg. Toegang tot het hulpmiddel is veiliger en eenvoudiger gemaakt door de richting van de zit in lijn met de stoelzitting te brengen. Bij de transfer van de rolstoel naar het hulpmiddel, kan de zit ingesteld worden op de hoogte van de rolstoel door het apparaat zelf in de hoogte in te stellen. Schuivende voetplaten, welke onafhankelijk van elkaar in diepte aanpasbaar zijn, verkleinen de afstand tussen de persoon in de rolstoel en de basis van de lift. Dit maakt het gemakkelijker om de voeten van de gebruiker te positioneren.

Het hulpmiddel kan eenvoudig en zonder moeite aangepast worden aan de lengte van de gebruiker. De gebruiker kan electrisch met of zonder hulp van derden de lift aanpassen aan zijn/haar wensen. 

Optie: verlengde: is ontworpen om de transfer van de rolstoel naar de lift te vereenvoudigen. Deze methode gaat samen met het gebruik van de “envelop”. De ovaal vormige zitting schuift in de envelop welke is geplaatst onder het Anti- decubitis kussen.

Technische specificaties

Thoracale steunengebruik binnenhuis
Servo-motormax 3 cm
Hoogte instelling liftvoorwiel
Bescherming overload38-52 cm
Indicator overloasd32-58 cm
Oplaadniveau55-80 cm
50-68 cm
(korte actuator)
Parkeerrem45x45 cm
40x40 cm
40x45 cm
50x50 cm
Hoogte frame vanaf de grond0° tot +20°
Gebruiksduur-20° tot +10°
Gemiddelde oplaadtijd accu's37x23 cm

Ondervindt u problemen met uw toestel? 

Klik hier en laat het ons weten!

Afspraak maken