Maak het jezelf makkelijk

Mobile tracht aan mensen met een beperkte mobiliteit een aantal middelen ter beschikking te stellen die hun mobiliteit aanzienlijk verhoogt.

050 31 79 19 Contacteer ons

Welkom bij Mobile

Een verhoging van de mobiliteit brengt met zich een grotere participatie in het maatschappelijk leven met zich mee. Mobile Brugge creëert voor haar klanten een grotere vrijheid en een aangenamer leven. Alle onze middelen zijn motorisch aangedreven en kan men indelen in vier grote categorieën. Te beginnen met de  electroscooters / elektrische scooters / scootmobiels (kies voor comfort en prestaties, comfort, kies prijsbewust of kies voor plooibare scooters) die door onze klanten gebruikt worden om boodschappen te gaan doen, een bezoek aan vrienden te brengen, een uitstap samen met andere fietsers te doen. Verder stelt Mobile powerpacks, standingtafels en werk(trippel) stoelen ter beschikking.

Wie is Mobile?

  • Mobile heeft zich als eerste op de Belgische markt gespecialiseerd in electro scooters. Haar terrein beperkte zich in eerst instantie tot enkele provincies in Vlaanderen. Gedurende de jaren kende Mobile echter een gestage groei en is de firma actief in België en in Frankrijk. In 1999 werd Mobile France opgericht met eveneens een specialisatie in elektrische scooters.
  • Mobile België heeft een grote toonzaal van 300m² waar een 40 tal modellen electro toestellen ten toon staan.
  • In iedere provincie is Mobile actief voor het adviseren van klanten betreffende electro scooters en powerpacks. In iedere provincie zijn we in staat van een dienst naverkoop te leveren zoals beschreven in rubriek “dienst naverkoop”.

Blankenbergse Steenweg 14
8000 Brugge

Ma, di, woe en vrij tussen 14u en 18u. 

De andere dagen op afspraak (zon gesloten)

Lees de ervaringen met de Mobile Scooter van:

" Het is een onontbeerlijk instrument geworden voor mijn dagelijkse boodschappen. Wat mij vooral opvalt is de correctheid waarmede ik als klant werd behandeld. Ik heb werkelijk het volste vertrouwen in deze firma. "

Koen Maes (Lede)

" De jongens van Mobile weten duidelijk waarover ze het hebben. Ze hebben een ongelooflijke kennis over wat er allemaal aanwezig is op de Belgische markt. Het toestel dat Mobile mij toen heeft aangeprezen is van een ongekende kwaliteit en beantwoord aan al mijn verwachtingen. "

Rita Vermeersch (Aalst)

Ondervindt u problemen met uw toestel? 

Klik hier en laat het ons weten!

Afspraak maken