Standing up

Dit zijn toestellen die dienen om personen gedurende korte of langere tijd te laten rechtstaan. De standing ups zorgen ervoor dat de gebruiker dankzij een gepatenteerd pantograaf systeem op een natuurlijke manier wordt geverticaliseerd. De verticalisatie kan afhankelijk van het type toestel zelfstandig, zonder hulp van derden door de gebruiker zelf worden uitgevoerd.

Maak uw keuze uit deze Standing ups:

Easy up

De Easy up is geschikt voor personen met een lengte vanaf 1m40 tot 2 m en een gewicht tot 140 kg. Toegang tot het hulpmiddel is veiliger en eenvoudiger gemaakt door de richting van de zit in lijn met de stoelzitting te brengen. Bij de transfer van de rolstoel naar het hulpmiddel, kan de zit ingesteld worden op de hoogte van de rolstoel door het apparaat zelf in de hoogte in te stellen. Schuivende voetplaten, welke onafhankelijk van elkaar in diepte aanpasbaar zijn, verkleinen de afstand tussen de persoon in de rolstoel en de basis van de lift. Dit maakt het gemakkelijker om de voeten van de gebruiker te positioneren.

Het hulpmiddel kan eenvoudig en zonder moeite aangepast worden aan de lengte van de gebruiker. De gebruiker kan electrisch met of zonder hulp van derden de lift aanpassen aan zijn/haar wensen. 

Optie: verlengde: is ontworpen om de transfer van de rolstoel naar de lift te vereenvoudigen. Deze methode gaat samen met het gebruik van de “envelop”. De ovaal vormige zitting schuift in de envelop welke is geplaatst onder het Anti- decubitis kussen.

Technische specificaties

Thoracale steunengebruik binnenhuis
Servo-motormax 3 cm
Hoogte instelling liftvoorwiel
Bescherming overload38-52 cm
Indicator overloasd32-58 cm
Oplaadniveau55-80 cm
50-68 cm
(korte actuator)
Parkeerrem45x45 cm
40x40 cm
40x45 cm
50x50 cm
Hoogte frame vanaf de grond0° tot +20°
Gebruiksduur-20° tot +10°
Gemiddelde oplaadtijd accu's37x23 cm

Struzzo

De Struzzo is geschikt voor mensen met een lengte van 1m40 tot 2m en een gewicht van 140kg. Met dit hulpmiddel kan de gebruiker zichzelf tot stand brengen en verplaatsen zonder hulp van derden. Idem dan easy up ivm verbeterde toegang en schuivende voetplaten. Het apparaat kan eveneens zonder moeite aan de lengte van de gebruiker aangepast worden, gezien dit eveneens ook electrisch  gebeurd. De gebruiker kan zelf het apparaat aanpassen aan zijn eigen wensen, ook als hij/zij staat. De knie, de laterale en de rompsteunen passen zichzelf aan. Dit geeft grotere veiligheid en comfort voor de gebruiker. Eveneens ook optie voor verlengde zit met enveloppe.

Technische specificaties

Thoracale steunenuitneembaar en omklapbaar
Servo-motorelectrisch
Hoogte instelling lift

electrisch

Bescherming overloadelectronisch
Indicator overloasd

akoestisch en visueel

Parkeerremop achterwielen
Max snelheid2.5 km/u, instelbaar
Hoogte frame vanaf de grond31 mm
Max neembare drempel2 cm
Max hellingshoek2 graden
Gebruiksduur3-4 dagen bij normaal gebruik
Gemiddelde oplaadtijd 8 uur
Snelheidsaanpassingdigitaal op de joystick
Oplaadniveaukleurendisplay op de joystick

Stand up

De stand up is geschikt voor personen met een lengte van 1m40 tot 2m en een gewicht van 140 kg. Idem dan easy up en struzzo wat betreft verbeterde toegankelijkheid en schuivende voetplaten. Het apparaat kan eveneens zonder moeite aangepast worden aan de lengte van de gebruiker dmv een gasveer. Eveneens ook optie voor verlengde zit met enveloppe.

Technische specificaties

Liftuitneembaar en omklapbaar
Hoogte instelling

gasveer

Bescherming overloadelectronisch
Indicator overloasd

akoestisch en visueel

Parkeerremop alle 4 wielen
Hoogte frame vanaf de grond31 mm
Max neembare drempel2 cm
Max hellingshoek2 graden
Gebruiksduurongeveer 30 keer bij max belasting en volle accu's
Gemiddelde oplaadtijd 6-8 uur
Oplaadniveaukleurendisplay op de joystick

Ondervindt u problemen met uw toestel? 

Klik hier en laat het ons weten!

Afspraak maken