Mobiliteit = vrijheid en genieten

Heel vaak krijgen we klanten over de vloer, die na een tijdje aarzelen toch de stap zetten om bij MOBILE langs te komen. Meestal is het onder impuls van de partner, die nog heel fit is.
Omdat de andere helft niet meer vlotjes stapt of fietst, worden uitstapjes moeilijk en daardoor beperkt. Gelukkig kunnen wij voor de oplossing naar herwonnen mobiliteit zorgen!
Dankzij de scootmobiel die best bij je past, kan je terug op stap en voluit genieten van al het moois dat ons omringt. Hoe heerlijk is het niet om terug een terrasje te kunnen doen, je kleinkinderen te kunnen vergezellen naar de speeltuin, met je dochter te gaan shoppen, of een prachtige wandeling te maken in de natuur.

Eens de stap gezet is, horen we telkens opnieuw datzelfde zinnetje:
"had ik dat maar veel vroeger beslist!"

We krijgen dan ook heel vaak leuke en deugddoende feedback van blije klanten. Zoals deze getuigenis van Mona:

"Wij willen jullie bedanken voor de vlotte levering en uitstekende service. Ondertussen hebben we al enkele prachtige ritjes gemaakt. Mijn man op zijn nieuwe Minicrosser scootmobiel, ikzelf met de fiets. Het is fantastisch dat we niet moeten kijken naar de afstand, gezien we met gemak een tocht van 50km kunnen rijden. Graag willen we jullie ook nog bedanken voor het vervangtoestel dat jullie ter beschikking stelden, in afwachting van de nieuwe. Daardoor hadden we een fijne tijd met de kleinkinderen die kwamen logeren. We konden samen veel wandelen en fietsen. Wat hebben we genoten!"

Vrijblijvend advies en testrit

Bij MOBILE helpen we je in dit traject en vinden we samen de beste oplossing. Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend informatie of een testrit aan, of bezoek onze website:

Als u recht hebt op een tegemoetkoming via VSB, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht.

Wij helpen je graag op weg!

Contact

Mail of bel ons vrijblijvend : info@mobilescooter.be - 050317919
Ga mee op pad en volg ons : Facebook en Instagram